Control Solutions - Vi er i gang


De første par månedene etter Control Solutions ble etablert fløy av gårde.

Det har vært en særdeles hektisk tid, med mye nytt å lære, mange nye kontakter er knyttet og flere nye kunder er på plass.


Selv om vi har godt med arbeid, så velger vi å også sette av noe av tiden vår til videre opplæring. Det er vår overbevisning at det er kritisk å være oppdatert på fagområdene våre og holde kunnskapsnivået oppe, for å kunne yte best mulig kvalitet i det vi leverer til våre kunder. Derfor vil vi fortsette med dette fremover.

Besøk og kurs

Vi har vært på besøk hos NTNU Ålesund og fått omvisning på Manulabben sammen med Omron og Ola Jon Mork fra NTNU. Det er enormt potensiale med å øke robotiseringen i industrien, så her håper vi på et godt samarbeid videre og muligheten til å kunne bli med på å hjelpe industrien i området å bruke alle mulighetene automatisering gir.


Vi fikk være med på både Entrepenerdy via hoppid.no, samt STARTUP kurs i regi av ÅKP med Robert Voldnes i spissen, der det var fokus på ide- og markedsavklaring, og fikk bli kjent med flere grundere som er i lik situasjon som oss selv. Anbefaler andre grundere å bli med på dette løpet om de har muligheten til det.

Veien fremover

Vi har allerede fullført ett av våre oppdrag, og godt underveis med to andre, med flere oppdrag i horisonten.


Gleder oss nå til å kunne flytte inn i nyoppussede lokaler i løpet av Juni.


---


Vi har enda noe ledig kapasitet i sommermånedene og videre fremover, så om du har et prosjekt du ønsker å diskutere eller få pris på, eller bare ønsker å bli bedre kjent med oss så er det bare å ta kontakt.475 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle