Ignition! - IU Credential

Sommeren er nå på hell, og den har vært full av både oppdrag og opplevelser.

Vi har hatt oppdrag der vi har kjørt oppstart av en enorm tråler fabrikk i Tyrkia, oppstart av lakseslakteri i Bodø og testkjøring av oppgraderte eldre maskiner hos en lokal kunde.

Oppå alt dette så har vi til og med hatt tid til å ha ferie.


Energien er på topp og vi er klar for flere utfordringer!


Fokus på SCADA

Ett område vi vil fokusere mer på i tiden fremover, er å utvide kompetansen vår innen SCADA systemer.


Et SCADA system(Supervisory control and data acquisition), er et overordnet kontrollsystem som tar seg av kontroll, overvåkning og logging av data i en fabrikk.

Dagens fabrikker er avanserte og sterkt automatiserte, og har i økende grad behov for et kontrollrom der teknikere kan følge med på prosessene i fabrikken via SCADA systemet.


Vi har sett på flere leverandører, som har gode SCADA løsninger.

Zenon fra Beijer

Movicon.Next fra Omron

Ignition! fra Inductive Automation


Vi har i første omgang gått inn for å kurse oss opp på Ignition! igjennom Inductive University, der vi har nå oppnådd IU Credential nivå, etter 90+ timer med kurs i Ignition! hos Inductive University, noe som gjør at vi har fått grunnlaget og kjennskapen til hvordan dette verktøyet brukes.

For de som ikke er kjent med Ignition! så er det en SCADA plattform, som har en enormt økende popularitet, både i Norge og ellers i verden, mye på grunn av sin allsidighet og enkle integrasjon, samtidig som den har en enorm dybde i sin funksjonalitet.

Vi håper å få jobbe mye mer med Ignition! i tiden fremover.


Les mer im Ignition! på InductiveAutomation sine sider, og ta kontakt med oss om det er noe dere ønsker å diskutere med oss rundt dette.186 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle